Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Markten - Marine

Vanesch Verf levert botenbouwers iedere gewenste kleur
In nauwe samenwerking met Axalta biedt Vanesch Verf een innovatief laksysteem, speciaal ontwikkeld voor maritieme toepassingen boven de waterlijn. Axalta is al meer dan honderd jaar wereldwijd dé specialist in lakken voor onder meer de auto-industrie. Vanuit haar expertise ontwikkelde Axalta de lijn Axalta Marine; het eerste clear-over-base systeem voor de maritieme markt dat in iedere kleur leverbaar is.

Korte droogtijd, optimale bescherming
Axalta Marine biedt professionele botenbouwers een snelle verwerking en een aanzienlijke verkorting van de droogtijden. Het gebruikersgemak is optimaal. Een perfecte dekking en een prachtig glad eindresultaat is gegarandeerd. Axalta Marine Finishes staan voor een optimale bescherming en een zeer lange levensduur. De UV-bestendigheid is uitmuntend. Vanzelfsprekend voldoen de producten aan de hoogste internationale wetgeving ten aanzien van het milieu.

Unieke service: kleuren op maat
Uniek is dat nagenoeg iedere denkbare kleur te maken is, van uni's tot metallic en zelfs parelmoer. Daarmee tillen Vanesch Verf en Axalta de afwerking van boten naar een hoger level. Met Axalta Marine kan elk vaartuig geheel naar individuele wensen worden afgewerkt, van plezierboot tot aan lux jacht. Een unieke service aan booteigenaren!