Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Markten - OEM

Vanesch Verf faciliteert OEM’s
Dankzij haar toonaangevende positie in de markt is Vanesch Verf de aangewezen partner voor OEM’s (original equipment manufacturers). Al jaren werken we intensief samen met leveranciers van onder meer DAF, Volvo, Scania en Renault. Als geen ander weten we welke zware eisen er aan OEM’s worden gesteld.

Flexibel en hoge leveringsbetrouwbaarheid
Flexibiliteit is zo’n eis. Onze organisatie is daar geheel op afgestemd. We faciliteren OEM’s met onder meer een eigen logistieke dienst en kleurmakerij. Middels EDI-koppelingen worden orders zeer snel en accuraat verwerkt. Zowel kleine als grotere volumes; Vanesch Verf draait er de hand niet voor om.

Hoogste kwaliteitsnormen
Als toeleverancier dient u te allen tijde topkwaliteit te leveren. Vanesch Verf kan u die topkwaliteit garanderen. Bij iedere stap in het proces hanteren we de allerhoogste normen. Ons bedrijf is ISO-gecertificeerd; in 2004 behaalden we het NEN-EN-ISO 9001:2000 certificaat. We stemmen alle receptuur voortdurend af met de DuPont-database en een kleurcontrole op basis van masterpanels behoort tot onze standaardprocedure. Zo kunnen OEM’s hun opdrachtgevers een constante kwaliteit blijven bieden.