Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Markten - Spuitbussen

Vanesch Verf: een breed spuitbussen-assortiment
Vanesch Verf levert een zeer uitgebreid spuitbussen-assortiment aan onder meer autoshops en handelaren in automaterialen, van het gerenommeerde merk MOTIP. Rechtstreeks uit voorraad leveren we de complete automotive-lijn. Niet alleen spuitbussen, maar ook onder meer ontvetters, primers, geursprays en non-paint producten speciaal voor de “Doe-het-zelf” branche. Het plaatsen van een order gaat snel en eenvoudig; we bieden hiervoor handige online tools. Dat garandeert u een snelle levering.

Eigen kleurmakerij
Vanesch Verf beschikt over een eigen kleurmakerij. Is de gewenste lakkleur niet beschikbaar in het reguliere assortiment van MOTIP, dan ontwikkelen we de exacte kleur in iedere gewenste kwaliteit. U hoeft dus nooit ‘nee’ te verkopen aan uw klant!

Vanesch Verf biedt praktische ondersteuning
We onderhouden nauwe contacten met al onze afnemers en informeren ze pro-actief over actuele zaken. De technische ontwikkelingen staan immers niet stil; de spuitbus blijft zich doorontwikkelen. Waar nodig bieden we bovendien praktische ondersteuning. Met bijvoorbeeld een training of opleiding op maat of met een up-to-date schappenplan dat is afgestemd op uw shop. Zodat u een optimaal rendement kunt blijven behalen met uw aerosol-assortiment.