Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Nieuws - Vacatures
Interieurverzorg(st)er

Parttime - 20 uur (m/v)

Functieomschrijving:
Als interieurverzorg(st)er zorg je ervoor dat ons hoofdkantoor in Tilburg er altijd netjes en verzorgd uitziet en help je mee met het voorbereiden van meetings, vergaderingen etc. Het betreft hierbij een functie van maandag t/m vrijdag met werktijden van 12:30 tot 16:30 uur.

Wie zoeken we?
Wij zoeken naar een een enthousiaste, gedreven en representatieve interieurverzorg(st)er. De geschikte kandidaat heeft een flexibele instelling, is accuraat, zelfstandig, betrouwbaar, beschikt over doorzettingsvermogen en heeft ervaring in een gelijke functie. 

Wat bieden we?
Bij gebleven enthousiasme en geschiktheid bieden wij een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.
Wil je reageren op deze vacature, dan verzoeken wij je vriendelijk om je sollicitatiebrief met pasfoto en een CV te richten aan mevrouw C. Smits (csmits@vaneschverf.com) 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 Kleurmaker

Fulltime - 40 uur (m/v)

 

Functieomschrijving
Samen met jouw collega’s zorg je voor het ontwikkelen van stalen, mengen van professionele auto- en industrielakken en adviseer je klanten. Ervaring is niet vereist, maar wel een pré. Je wordt intern opgeleid en volgt trainingen van leveranciers en onze trainers. Tevens volg je een on-the-job opleidingstraject waarbij je het vak van kleurmaker eigen kunt maken.

Wie zoeken we?
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste, gemotiveerde en leergierige collega. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, werkt nauwkeurig en je kunt nauw samenwerken in een klein team. Het is belangrijk dat je klantgericht werkt en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden we?
Een interessante en zelfstandige baan in een collegiaal team evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en carrièremogelijkheden.

Solliciteren?
Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan vóór 17 januari je motivatiebrief met CV inclusief pasfoto naar mevrouw C. Smits via csmits@vaneschverfgroep.com

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

 

 Logistiek medewerk(st)er

Fulltime - 40 uur (m/v)

Functieomschrijving:
In deze functie heb je korte schakels met de binnendienst en andere collega’s. Het is een leuke, afwisselende baan waarbij je als logistiek medewerker aan de slag gaat. Als logistiek medewerker ben je onder andere bezig met orders klaarzetten en voer je andere diverse magazijnwerkzaamheden uit. Daarnaast ben je ook inzetbaar als chauffeur indien nodig. Elke dag zal dus anders zijn.

Wie zoeken we? 
  • Een enthousiaste en gemotiveerde collega die in de omgeving van Tilburg woont;
  • Je hebt een flexibele en collegiale instelling;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Snel en accuraat kunnen handelen;
  • Stress bestendig;
Wat bieden we?
Een interessante fulltime baan in een collegiaal en enthousiast team. Bij gebleven enthousiasme en geschiktheid bieden wij een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan vóór 23 februari een motivatiebrief en CV met pasfoto naar mevrouw C. Smits via csmits@vaneschverf.com

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.