Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Service & Support - Accountoverleg

Vanesch Verf ondersteunt klanten heel doelgericht
We willen onze opdrachtgevers een optimale service verlenen. Ons doel is een waardevolle partner te zijn, die op alle fronten meedenkt en pro-actief kennis deelt. We zijn trots op de vertrouwensband die we met onze klanten hebben opgebouwd. Het stelt ons in staat een duidelijke toegevoegde waarde te bieden. We noemen dat: ‘samen in zaken’.

Periodiek accountoverleg
Om dat waar te maken, organiseren we periodiek een accountoverleg. Tijdens het overleg bespreken we alle zaken die voor u van belang zijn. We weten wat er speelt binnen de branche en het werkgebied. Indien nodig stellen we een actieplan op, zodat we samen met u heel doelgericht en concreet kunnen werken aan mogelijke verbeterpunten. Zo blijven we streven naar een optimaal bedrijfsresultaat!

Autoschade Ambting, Arnhem:
“Als ondernemer doe ik liefst zaken met leveranciers die me meerwaarde leveren. Vanesch Verf voldoet aan alle eisen; er wordt pro-actief met me meegedacht. De samenwerking gaat echt verder dan de levering van lakken. Zo zijn we prima ondersteund bij de overstap naar digitaal bestellen, wat ons beiden veel voordelen brengt. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over de samenwerking.”