Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Service & Support - Arbo & Milieu, Kwaliteitssystemen

Vanesch Verf adviseert inzake arbo, milieu en kwaliteit
Een duurzame bedrijfsvoering, met speciale aandacht voor arbo en milieu, is één van de speerpunten binnen Vanesch Verf. Het gaat samen met onze ambitie om uw totale bedrijfsvoering te blijven verbeteren. 

Complexe wet- en regelgeving
Als leverancier van veelal milieubelastende producten zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid; het is van groot belang om zorgvuldig met verfproducten om te gaan. We zijn daarom onder meer nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten die de milieu-impact verkleinen. Daarnaast delen we onze expertise met onze klanten. De wet- en regelgeving op gebied van milieu en arbo wordt steeds strenger en vooral complexer. Met als gevolg dat projecten ingewikkeld en tijdrovend zijn. Vanesch Verf kan u hierbij ontlasten, door u te voorzien van advies, hulp en begeleiding bij vraagstukken inzake ISO-certificering, de KZS-norm, Arbo & Milieu en meer. We werken daarbij samen met MAKZ Automotive Consultancy, specialist op gebied van arbo, milieu en kwaliteitssystemen.


Stichting Duurzaam Repareren
Bedrijven die zich aangesloten hebben bij Stichting Duurzaam Repareren moeten er onder andere voor zorgen dat de producten die zij gebruiken voldoen aan het zogenoemde Pakket van Eisen. Lakmerken als DuPont Refinish en Standox hebben inmiddels kenbaar gemaakt dat hun autolakken volledig voldoen aan de gestelde eisen. Ook 3M en Henkel hebben zich door de stichting al laten erkennen, zodat ook hun producten aan de eisen voldoen. Voor wat betreft alle overige producten, welke u wellicht bij Vanesch Verf afneemt, verwijzen wij u graag naar: Producten die voldoen aan de eisen met betrekking tot duurzaam repareren. Hier kunt u alle benodigde informatie (te vinden op de safety data sheets) downloaden.